سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

شاید در این روزها که همه می گویند من به چه کسی رأی می دهم و در مورد کاندیدای منتخب خودم با دیگران بحث و گفتگو می کنند شنیدن این جمله که من به چه کسی رأی نمی دهم کمی عجیب به نظر برسد. امّا در این روزها که اکثر افراد به دنبال انتخاب کاندیدای مورد نظر خود در انتخابات هستند، من هنوز به طور قطعی نامزد مورد نظر خود را مثل اکثر افراد جامعه انتخاب نکرده ام و هنوز به بررسی برنامه های انتخاباتی 8 نامزد ریاست جمهوری ادامه می دهم.

من برای تعیین کاندیدای مورد نظر خودم از یک روش مرسوم در آزمون های تستی استفاده می کنم. ابتدا به گزینه هایی که مئطمن هستم رأی نمی دهم را مشخص می کنم تا انتخاب نهایی برای من آسان تر شود.

اما برای کنار گذاشتن این گزینه از شاخص هایی که مقام معظم رهبری در بیانات خود در مورد کاندیدای اصلح بیان فرموده اند استفاده می کنم.

·        مقام معظم رهبری: نکته‌ى دیگر این است که رفتار داوطلبان در ریخت‌وپاش و خرج و تبلیغاتِ زیاد از اندازه‌ى لازم می تواند ماها و آحاد مردم را نسبت به آنچه که بعداً پیش خواهد آمد، آگاه و هشیار و بیدار کند. آن کسى که یا از بیت‌المال هزینه می کند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضى‌ها استفاده می کند، نمی تواند اطمینان مردم را جلب کند؛ به این چیزها خیلى باید توجه کرد.(6/3/1392)

من به کسی که به گفته خودش در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384، سه میلیار و چهارصد میلیون تومان هزینه تبلیغاتی می کند، رأی نمی دهم.[1]

من به کسی که برای برگزاری همایش انتخاباتی اش در در ورزشگاه شهید حیدریان قم، از اتوبوس های ناوگان حمل و نقل شهر کرج و تهران! جهت جایجایی جمعی از حاضرین در این همایش استفاده می کند، [2]رأی نمی دهم.

·        مقام معظم رهبری: نباید ارزش عدالت به عنوان یک ارزش درجه ى دو کم کم در مقابل ارزشهاى دیگر به فراموشى سپرده شود؛ در نظام ما این خطر وجود داشته است. ارزش هاى دیگر هم خیلى مهم است؛ مثلاً ارزش پیشرفت و توسعه، ارزش سازندگى، ارزش آزادى و مردم سالارى. مطرح کردن ارزش عدالت مطلقاً به معناى نفى اینها نیست؛ اما وقتى ما این ارزش ها را عمده مى کنیم و مسأله ى عدالت و نفى تبعیض و توجه به نیازهاى طبقات محروم در جامعه کمرنگ مى شود، خطر بزرگى است.( 8 شهریور 1384)

من به کسی که در پاسخ به پرسشی که درباره دهه پیشرفت و عدالت از وی پرسیده می شود می گوید: "به نظر من این بحث یک مقدمه ای دارد مقدمه اولش این است بنده اگر رئیس دولت شدم می خواهم تصمیم بگیرم برای پیشرفت کشور چون تا پیشرفت اتفاق نیفتد عدالت در واقع توزیع فقر است."[3] رأی نمی دهم.

·        مقام معظم رهبری: "ما باید اقتصاد خودمان را از نفت جدا کنیم؛ دولتهای ما در برنامه‌های اساسیِ خودشان این را بگنجانند. من هفده هجده سال قبل به دولتی که در آن زمان سر کار بود و به مسئولان گفتم کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم درِ چاه‌های نفت را ببندیم. آقایانِ به قول خودشان «تکنوکرات» لبخند انکار زدند که مگر می‌شود؟! بله، می‌شود؛ باید دنبال کرد، باید اقدام کرد، باید برنامه‌ریزی کرد."(1/1/1392)

من به کسی که به تکنوکرات بودن خود افتخار می کند و می گوید: «ممکن است که بگویند فلانی، انسان تکنوکراتی است که باید بگوییم تکنوکرات بودن چیز بدی نیست و به معنای استفاده درست از ابزار خوب و مدرن است که برای پیاده سازی یک آرمان و یک عقل متصل به وحی الهی استفاده می‌شود.»[4] رأی نمی دهم.

 



[1] .http://www.rajanews.com/detail.asp?id=158779

[2] . http://www.rajanews.com/detail.asp?id=158847

[3] . http://www.rajanews.com/detail.asp?id=158872

[4] .http://www.rajanews.com/detail.asp?id=153470


نوشته شده در  شنبه 92/3/11ساعت  9:34 صبح  توسط سعید مقدم 
  نظرات دیگران()


لیست کل یادداشت های این وبلاگ
از چیستی فرهنگ تا مهندسی فرهنگی
دولت مستسبع (وحشی زده) کنونی
بررسی گفتمان سید قطب و تأثیر آن بر شکل گیری جریانهای تکفیری مصر
مداح محوری و جامعه ی احساسی
رابطه ی تحصیل علم و حیات اخروی
[عناوین آرشیوشده]